Locatie
De tennislessen zullen worden gegeven op tennisclub Vall Parc, gelegen op de Tibidabo-heuvel in Barcelona.

Hoofdboeker
Het e-mailadres van de hoofdboeker fungeert als correspondentieadres. Hij/zij ontvangt de boekings­bevestiging/factuur en de reisbescheiden. De hoofdboeker is aansprakelijk voor de verplichtingen van de door hem aangemelde personen, ook in geval van annulering.

Persoonlijke gegevens
Voor reserveringen hebben wij nodig:

  • een kopie van uw paspoort
  • uw volledige huidig adres

Let op: voor inschrijving voor een groepsreis dient u het inschrijfformulier te gebruiken. Indien uw gegevens niet correct zijn ingevuld bent u hiervoor zelf verantwoordelijk. Indien er, naar aanleiding hiervan, extra kosten moeten worden gemaakt dient u deze zelf te betalen.

Betaling
In verband met het maken van reserveringen dient de gehele reissom minimaal 14 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Reisbescheiden & informatie
Boekt u een tennisreis, dan ontvangt u tenminste 5 dagen voor vertrek alle benodigde informatie.

Annuleren
Wij raden u aan zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u een reeds geboekte en door ons bevestigde reis wilt annuleren, dan kunt u deze binnen een week na bevestiging van de boeking kosteloos annuleren. Indien u na deze termijn alsnog wilt annuleren, bent u de gehele reissom verschuldigd. Als u een annuleringsverzekering hebt afgesloten, gelden de regels die hierbij van kracht zijn. Let op, sluit u geen reis- en annuleringsverzekering af, dan is restitutie niet mogelijk.

Sportswise heeft het recht om een tennisreis om te boeken of te annuleren bij onvoldoende deelnemers.

Regen (alleen bij Reizen op maat)
Het komt niet vaak voor maar het kan regenen in Barcelona, mocht het zo zijn dat de lessen vanwege hevige regenval geen doorgang vinden dan proberen we deze lessen opnieuw in te plannen. Mocht dit laatste niet lukken vanwege tijdsgebrek dan zullen de lessen in Rotterdam worden gegeven.

Privacy
Gedurende de reis kunnen er, door ons, foto’s en filmpjes worden gemaakt die mogelijk worden gebruikt voor onze website of onze Facebook pagina. Heeft u hiertegen bezwaar geef dit dan voor vertrek aan ons door.