Tennis in Barcelona is een onderdeel van Sportswise. In Rotterdam beschikt Sportswise onder meer over twee tennisparken met gravelbanen waar verenigingen bloeien en groeien én een eigen tennisschool voor jong en oud.

Wij organiseren tennisreizen naar Barcelona: een intensieve tenniscursus, tennisstage of een tennisstedentrip, volledig naar uw wensen. Ook behoren competitie trainingen voor teams tot de mogelijkheden. Wij bieden zowel groepsreizen aan als privé tennisreizen op maat, lees hierover meer op deze website.

Bij ons geen tennisbanen bij het hotel, u kijkt vanaf de tennisbanen uit op een veelzijdige en cosmopolitische stad. Tennis in Barcelona is een organisatie met een groot netwerk in het bruisende Barcelona en wil voor mensen die van tennis houden, een onvergetelijk verblijf in deze stad organiseren.

Wij onderscheiden ons van bestaande tennisvakanties door de kwaliteit van de trainingen, de mooie locatie en omdat wij graag datgene organiseren wat voor u belangrijk is.
Oftewel; een tennisreis volledig afgestemd op uw wensen.

De lessen worden gegeven op tennisclub Vall Parc, gelegen op de Tibidabo-heuvel. De Tibidabo torent hoog boven Barcelona uit en het uitzicht op de stad is hier werkelijk spectaculair.

Ga voor meer informatie naar www.sportswise.nl