Wij organiseren tennisreizen naar Barcelona: een intensieve tenniscursus, tennisstage of een tennisstedentrip, volledig naar uw wensen. Ook behoren competitie trainingen voor teams tot de mogelijkheden. Wij bieden zowel groepsreizen aan als privé tennisreizen op maat, lees hierover meer op deze website.

Tennis in Barcelona is een onderdeel van Sportswise. In Rotterdam beschikt Sportswise onder meer over twee tennisparken met gravelbanen waar verenigingen bloeien en groeien én een eigen tennisschool voor jong en oud.
De tennisschool van Sportswise staat onder leiding van Tony Khan, Tony heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven en organiseren van tennistrainingen.

Tennis in Barcelona is een familieonderneming; Tony zorgt voor de overdracht van zijn sportieve kennis en Larissa is als gastvrouw uw aanspreekpunt en aanwezig om te zorgen dat uw wensen realiteit worden. Bij ons geen tennisbanen bij het hotel, u kijkt vanaf de tennisbanen uit op een veelzijdige en cosmopolitische stad. Wij hebben een groot netwerk in het bruisende Barcelona en willen voor mensen die van tennis houden, een onvergetelijk verblijf in deze stad organiseren.

Wij onderscheiden ons van bestaande tennisvakanties door de kwaliteit van de trainingen, de mooie locatie en omdat wij graag datgene organiseren wat voor u belangrijk is. Door onze persoonlijke aanpak hopen wij dat u zich in Barcelona net zo thuis voelt als wij!

De lessen worden gegeven op tennisclub Vall Parc, gelegen op de Tibidabo-heuvel. De Tibidabo torent hoog boven Barcelona uit en het uitzicht op de stad is hier werkelijk spectaculair.

Ga voor meer informatie naar www.sportswise.nl