Groepsreizen op inschrijving:

Vanwege de samenwerking met TUI kiezen we voor elke afzonderlijke reis voor de beste en meest voordelige accommodatie op dat moment.
Voor de reizen in oktober en november 2017 zijn Hotel Ayre Caspe en Hotel Astoria door ons uitgekozen.

Hotel Ayre Caspe ligt aan de Calle Caspe, op 5 minuten lopen van de Arc del Triomf. Wij boeken voor u een 2-persoonskamer waarbij u de keuze heeft om deze wel of niet te delen met iemand anders uit de groep. Het ontbijt is inbegrepen.
Hotel Astoria ligt aan de Calle Paris, tussen het tennispark en het oude centrum in, het beschikt over een zwembad met terras. Wij boeken voor u een 2-persoonskamer waarbij u de keuze heeft om deze wel of niet te delen met iemand anders uit de groep. Het ontbijt is inbegrepen.

Privéreizen op maat:
Voor de privéreizen werken wij samen met Chic & Basic Barcelona, wij reserveren voor u een hotelkamer of appartement in ons favoriete Chic & Basic Born.

Chic & Basic Born is een schitterend designhotel in Barcelona en ligt in het hart van El Borne. El Borne wordt beschouwd als de meest trendy wijk van Barcelona en het referentiekader voor originele restaurantjes, sjieke bars en trendsettende winkels.

Het hotel maakt gebruik van chromotherapie, een alternatieve manier om de kleurenenergie uit een lichtstraal te gebruiken om je geest, ziel en lichaam in balans te brengen. Jij beslist in welke kleur je je wilt dompelen, afhankelijk van jouw humeur of gemoedstoestand.

Indien alle kamers, vanwege grote drukte, allemaal zijn gereserveerd wijken we uit naar Chic and Basic Zoo, Lemon of Ramblas.