Voor de Tennis in Barcelona Groups zijn in samenwerking met TUI Hotel Ayre Caspe en Hotel Astoria door ons uitgekozen als accommodatie voor de reizen in oktober en november 2017.

Hotel Ayre Caspe ligt aan de Calle Caspe, op 5 minuten lopen van de Arc del Triomf. Wij boeken voor u een 2-persoonskamer waarbij u de keuze heeft om deze wel of niet te delen met iemand anders uit de groep. Het ontbijt is inbegrepen.
Hotel Astoria ligt aan de Calle Paris, tussen het tennispark en het oude centrum in, het beschikt over een zwembad met terras. Wij boeken voor u een 2-persoonskamer waarbij u de keuze heeft om deze wel of niet te delen met iemand anders uit de groep. Het ontbijt is inbegrepen.

Voor de privé-reizen op maat werken wij samen met Chic & Basic Barcelona

Wij reserveren een hotel of appartement voor onze gasten in ons favoriete hotel en appartement, Chic & Basic Born. Een eigen verblijf zoeken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Chic & Basic Born is een schitterend designhotel in Barcelona en ligt in het hart van El Borne. El Borne wordt beschouwd als de meest trendy wijk van Barcelona en het referentiekader voor originele restaurantjes, sjieke bars en trendsettende winkels.

Het hotel maakt gebruik van chromotherapie, een alternatieve manier om de kleurenenergie uit een lichtstraal te gebruiken om je geest, ziel en lichaam in balans te brengen. Jij beslist in welke kleur je je wilt dompelen, afhankelijk van jouw humeur of gemoedstoestand.

Indien alle kamers, vanwege grote drukte, allemaal zijn gereserveerd wijken we uit naar Chic and Basic Zoo, Lemon of Ramblas.

Chic and Basic