Wij hebben door de jaren heen Barcelona goed leren kennen en ervaren dat het tijd kost om de do’s en dont’s te leren kennen. Om die reden zorgen wij graag dat het u tijdens deze reis aan niets ontbreekt. We reserveren voor u waar en wanneer u dat wilt, als u zelf op ontdekkingsreis wilt dan zorgen we voor een handige stadskaart.

Voor grote groepen bieden we, in samenwerking met TUI, allerlei activiteiten aan. Deze worden ook opgenomen in het programma, bij een gereserveerde reis op maat kan onderstaande uiteraard ook worden aangeboden;

  • bezoek aan Camp Nou, indien gewenst kunnen we ook toegangskaarten voor wedstrijden reserveren
  • fietsverhuur of fietstour door de stad
  • de beroemde Barcelona-bustour door de stad
  • tennisclinic of demonstratie door bekende Spaanse tennissers
  • en SUP (Stand up Paddle) cursus
  • een VIP-avond in een van de grote clubs aan het strand
  • een kroegentocht langs de leukste cafe’s en cocktailbars

Winkelen

Barcelona is hét paradijs voor shop-aholics. In de Barrio Gotico zijn veel kleine speciaalzaakjes en winkels met aardewerk, (Spaanse) merkkleding en de typische souvenirshops te vinden. In de wijk El Born zijn de minder bekende (dure) merken en art galeries gevestigd. Op de Passeig de Gracia kom je voornamelijk de grote, bekende modehuizen zoals Burberry, Chanel en Gucci tegen.

Eten…

De Catalaanse keuken is er één van grote variëteit, verse producten en verrassende combinaties. De gastronomie is dan ook één van de hoogtepunten van de hoofdstad van Catalonië.

…en drinken

Barcelona staat, naast vele andere dingen, bekend om zijn levendige nachtleven. Er zijn ontelbaar veel clubs en bars, en er is voor ieder wat wils. Elk jaar komen er weer nieuwe grote en kleine bars bij, wij hebben dan ook altijd weer nieuwe adressen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Kunst

Barcelona is een bijzonder culturele stad met prachtige kunstcollecties. In dé stad van Gaudi kunt u exclusieve stukken vinden die je nergens anders treft. Een bezoek aan een museum in Barcelona is absoluut de moeite waard, denk aan grootmeesters als Picasso en Miró.

en meer

Vergeet de enorm lange kustlijn van Barcelona niet, bezoekt u liever een wat rustiger strand, wij weten waar u moet zijn.

Samen met u organiseren we een onvergetelijke reis op die voldoet aan uw wensen.