Beste allen,

De verfijnde en stijlvolle stad Barcelona is een van de meest populaire steden van Spanje.
Heerlijk lange en warme zomers, een easy-going leefstijl, prachtige stranden, een wereldberoemde voetbalclub, vele culturele juweeltjes en de magic touch van Gaudi die Barcelona haar prachtige kleurrijke gebouwen schonk. Lekker eten en Barcelona kunnen in een adem worden genoemd en als shop-aholic kun je je hart ophalen bij de bekende modehuizen en exclusieve ateliers.

In navolging van het succes in september en oktober is er in februari en maart weer de gelegenheid om met ons een tennisprogramma in Barcelona te volgen. Zowel groepen, gezinnen als teams zijn welkom voor een programma op maat.

Binnen het trainingsprogramma van Sportswise krijgt iedereen ruim de tijd om aan zijn spel te werken. In principe train je een of twee keer per dag. Tussendoor en na de training is er voldoende tijd om te relaxen.

Tennisprogramma

Het trainingsprogramma bestaat uit een ochtend en/of een middagtraining. Tijdens de trainingen staat altijd de wedstrijdsituatie centraal. Dat betekent niet dat je de hele dag wedstrijden speelt, maar wel dat de oefeningen die je doet altijd relevant zijn voor het enkelspel of dubbelspel. ’s Ochtends ligt de nadruk meer op de techniek van de slagen en van het voetenwerk. Alle slagen worden geanalyseerd en op basis daarvan wordt een persoonlijke trainingsroute uitgestippeld. ’s Middags worden voornamelijk wedstrijdsituaties getraind en ligt de nadruk meer op de tactische en mentale aspecten van het spel.

Teamtraining

Aangezien de competitie alweer voor de deur staat is het voor teams een uitgelezen kans om je optimaal voor te bereiden onder perfecte omstandigheden. Er zijn verschillende programma’s voor spelers op alle niveaus, met of zonder trainer.

Voorafgaand aan de reis wordt met de deelnemers besproken of zij specifieke wensen hebben ter aanvulling van het trainingsprogramma.

Ontspanning

Naast de tennislessen adviseren wij u graag over bezienswaardigheden, restaurants en taps-bars, clubs en culturele activiteiten. Wij hebben door de jaren heen Barcelona leren kennen en ervaren dat het tijd kost om de do’s en dont’s te kennen. Om die reden zorgen wij graag dat het u in die paar dagen of weken aan niets ontbreekt. We reserveren voor u waar en wanneer u dat wilt, als u zelf op ontdekkingsreis wilt dan zorgen we voor een handige stadskaart.

Kijk op www.tennisinbarcelona.nl of mail naar tennisinbarcelona@sportswise.nl voor meer informatie.

Tony Khan & Larissa Meinders