Naast tennis

Naast de tennislessen adviseren wij u graag over bezienswaardigheden, restaurants en taps-bars, clubs en culturele activiteiten. Wij hebben door de jaren heen Barcelona leren kennen en ervaren dat het tijd kost om de do’s en dont’s te kennen. Om die reden zorgen wij graag dat het u in die paar dagen of weken aan niets ontbreekt. We reserveren voor u waar en wanneer u dat wilt, als u zelf op ontdekkingsreis wilt dan zorgen we voor een handige stadskaart.

Barcelona is hét paradijs voor shop-aholics. In de Barrio Gotico vind je veel kleine speciaalzaakjes en winkels met aardewerk, (Spaanse) merkkleding en de typische souvenirshops. In de wijk El Born zijn de minder bekende (dure) merken en art galeries gevestigd. Op de Passeig de Gracia kom je voornamelijk de grote, bekende modehuizen zoals Burberry, Chanel en Gucci tegen.

De Catalaanse keuken is er één van grote variëteit, verse producten en verrassende combinaties. De gastronomie is dan ook één van de hoogtepunten van de hoofdstad van Catalonië.

Barcelona staat, naast vele andere dingen, bekend om zijn levendige nachtleven. Er zijn ontelbaar veel clubs en bars, en er is voor ieder wat wils.

Het fijne van Barcelona is dat deze stad ook een strand heeft. In Barcelona vind je enkele prachtige stranden, waar je kunt genieten van de zon. Het zijn druk bezochte stadstranden, vooral in de zomer maanden, met vele voorzieningen (kinderspeelplaats, douches, strandwacht) en waar je allerlei watersporten kunt beoefenen zoals windsurfen en kite surfen. Er zijn ook gezellige strandtentjes ‘chiringuitos‘ die het strand opleuken en waar je iets verfrissend kunt nemen.Op de boulevard van het strand zijn vele terrasjes en cafés te vinden waar je ‘s middags heerlijk kunt lunchen of een broodje kan nemen. ‘s Avonds kun je hier terecht voor de lekkerste visgerechten bij de vele restaurants en de hipste clubs.

Barcelona is een bijzonder culturele stad met prachtige kunstcollecties. In dé stad van Gaudi kun je exclusieve stukken vinden die je nergens anders treft. Een bezoek aan een museum in Barcelona is absoluut de moeite waard, denk aan grootmeesters als Picasso en Miró.

Samen met u organiseren we een onvergetelijke reis op die voldoet aan uw wensen.

Clubs

Restaurants en café’s